fbpx

A fehér fogak őre – Whitening Refresh – Fogfehérítés kezelés

Szerző: | febr 13, 2023

Az, hogy miért is színeződnek el fogaid, több dolog miatt történhet. Exogén úton, amikor kívülről származó hatás éri a fogakat, például színező ételek, italok fogyasztása, vagy a dohányzás, de fogkőképződés által is elszíneződhetnek; vagy endogén úton, belülről, a szervezetből származó hatás által, mint például fogszuvasodás, az életkor előrehaladtával, fogászati beavatkozások következtében, például gyökérkezelések során. Leggyakoribb mégis a színező ételek, italok (kávé, tea, vörösbor, fűszerek, mint a kedvenc piros paprika, vagy a népszerű kurkuma) miatti fogszín árnyalati változása. Mindkét esetben hatásos eljárás a fogfehérítés.

Ismerem a gondolatod, és már hozom is neked a választ arra, hogy vajon roncsolja a fogakat a kezelés, jelent-e veszélyt. Röviden, nem roncsolja. Hosszabban pedig, érzékenység felléphet, és szokott is, de ez a kezelést követő nap el is múlik. Sőt, volt páciens, aki arról számolt be, hogy egyáltalán nem volt érzékeny a foga. De ezt nem bízzuk a véletlenre, hiszen érzékenység csökkentő fogkrémet kapsz kezelés után, és pontos instrukciókat arra, hogy mit tegyél, mit ne tegyél vagy egyél. Plusz a kezelést követően a nyomotokban járok (telefonon), és monitorozom az állapotot 😉 Egyrészt szeretem tudni, hogy vagytok fogfehérítést követően, illetve kitanuljuk az egyéni sajátosságokat. Tanullak benneteket.

 

 

Teljes biztonságot a rendelői fogfehérítő anyagok jelentenek, mert ezek szigorú szabályok szerint kerülhetnek forgalomba. A felhasználásnak is ugyanilyen szigorú szabályai vannak, mint például kezelést megelőzően a fogakat megtisztítjuk, polírozzuk, és a szuper fontos ínyvédőt követően helyezzük fel magát a fehérítő anyagot. Ami szinte biztos, hogy nem biztonságos, az a bizonytalan helyekről interneten rendelt fogfehérítő anyag, erről lebeszélnélek.

 

Elsők között még az szokott benneteket érdekelni, hogy milyen hosszan érvényesül a fogfehérítő hatás. Erre sincs sajnos exact válasz, mert ez is elsősorban egyéni. Függ attól, hogy milyen az alap fogszíned. Ha eleve sötétebb árnyalat, és kávézol, teázol rendszeresen, úgy fél év a hatékonysági idő. Minél kevesebb a színező étel-ital fogyasztás, annál hosszabb ideig tarthat, így akár egy évig is élvezheted a fogaid fehérségét. Fél évnél gyakrabban azonban nem javasolt a kezelést megismételni.

 

 

A kezelés teljes mértékben fájdalommentes. Olyannyira, hogy többször előfordult, hogy kedves páciensem elaludt a székben. Nem túlzok. Célom, hogy ez az egy óra valódi feltöltődés legyen a számodra. Itt nem neked kell adni, tenni-venni, szervezni, pusztán csak lenni, és élvezni a minőségi pihenést, mialatt a fogaid gyönyörű fehérré válnak.

 

Nagy szeretettel várlak Whitening Refresh – Fogfehérítés kezelésre a rendelőben.

 

További szolgáltatásaink, amiket szintén elérsz:

  • Esztétikai fogászati kezelések
  • Láthatatlan fogszabályozás
  • Dental-Refresh – Fogkő-eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Ajakfeltöltés

 

Love. Eszter

Ne várj tovább, kérj időpontot még ma!

Nagyon szívesen segítek neked eligazodni az ehhez hasonló témákban, miközben együtt kitaláljuk, hogy lehetnél elégedettebb a mosolyoddal! Kattints az alábbi gombra és kérj időpontot egyszerűen, online!