fbpx

„A félős páciensek a specialitásom”

Szerző: | febr 11, 2023

A Love Dent-nél nem csak a fogaiddal törődünk, hanem a lelkeddel is. Rengetegen érkeztek több évtizedes, megkövesedett, és hatalmasra dagadt, gyermekkorból megmaradt félelmekkel, rossz élményekkel. Ezért a félelmed kezelése a legfontosabb, és elsődleges. Célom, hogy újra a belső erődbe tudj állni, és bátran felvértezve tudj fogorvoshoz menni, amikor csak szükséges.

De talán beszédesebbek, ha pácienseink személyesen osztják meg veled Love Dent élményüket:

RENI, A SPÁRTAI VASLADY

Reni páciensem Whitening Refresh – Fogfehérítés kezelésre jelentkezett be, rögtön jelezve, hogy borzalmasan fél. Hetekig leveleztünk, amelyben próbáltam biztosítani arról, hogy a kezelés tényleg, de komolyan fájdalommentes. Kiderült, hogy Reni kemény sportoló, vasakarattal és kitartással. Mire a rendelőbe érkezett, már nem a félelemmel teli Renivel, hanem a spártai lady-vel találkozhattam. (Aki azért a biztonság kedvéért hozta magával dinoszaurusz plüssét, amitől mindketten iszonyatosan elkezdtünk nevetni.)

„Örök hálám üldözi Esztert, amiért ilyen széppé varázsolta a fogaimat!!!!! Nagyon-nagyon rettegtem, de Eszter profizmusa, nyugodt természete, és nyitottsága egy baráti kávézással ért fel, pedig eddig nem is ismertük egymást. Én itt nála le is sátorozom, és bátran ajánlom mindenkinek, aki fél a fogorvosi székbe beülni. Úgy gondolom, nagyon-nagyon szép lett a fogam, mától csinálom a fehér diétát és gyönyörködöm a fogaimban. Nagyon fogok rá vigyázni, és már alig várom, hogy újra találkozzunk a fogorvosi rendelőben.” 🙂 🤗

ANNA ÉS MARCI, A SZTÁRPÁR

Ők is a személyes szuper sztárjaim. Tulajdonképpen mindenki, aki meghaladja önmagát, és túllép a félelmén, személyes hősömmé (elsősorban mégis önmaga hősévé) válik. Emlékszem, milyen érzés egész testben remegve ülni a fogorvosi székben, de ha menni kell, akkor menni kell. Akár még Ausztriából is. Most meséljenek Annáék:

“A legjobb fogászati rendelő, ahol valaha jártunk. Egyikőnknek sem volt eddig jó tapasztalata a fogorvosokkal, és a fogászati közeggel, ezért mindig fenntartással, és félelemmel mentünk a fogorvosi vizsgálatokra. De ez Doktor úrnak és Eszternek hála, teljesen megváltozott. Az szerintem mindent elárul, hogy a Love Dent-nél, egy több órás fogászati kezelés után is mosolyogva száll ki az ember a székből, és alig várja, hogy újra mehessen. Szóval Doktor úr és Eszter, ezer hálával tartozunk nektek, hogy a legnagyobb félelmünket legyőzhettük a segítségetekkel!”

HUNOR, A HŐS

A blog végére hagytam legnagyobb hősömet, Hunor nagylegényt, aki – figyelj! – rendszeresen jár fiatal kora (15) ellenére Dental Refresh – Fogkő-eltávolítás kezelésre anyukájával, Ginával. Hogy Hunor mekkora hős, arra már szavak sincsenek, pedig neki sem a kedvence.

Hunor bátor. Legyél te is Hunor! 😉

„Köszönjük Eszter a munkád, odafigyelésed, kedvességed. Legyél mindig ilyen vidám, mosolygós, gondoskodó. Igazi girlpower.”

Szóval. A fenti vélemények Rólatok szólnak. Rólad, kedves leendő páciens, akinek még nem volt lehetőséged megtapasztalni a rossz élményt felülíró jó élményt. Tudd, hogy a félelmed még nem nyert, az utolsó lépés, a döntés a tiéd. Vértezd fel magad, kapd elő a benned szunnyadó Hunor-i bátorságod, és látogass el hozzánk. A legnagyobb odafigyeléssel várunk téged.

A dentálhigiéniai kezeléseken kívül az alábbi kezeléseket tudod nálunk igénybe venni:

  • Megtartó fogászat
  • Fogpótlás
  • Láthatatlan fogszabályozás
  • Dental-Refresh – Fogkő-eltávolítás
  • Whitening-Refresh – Fogfehérítés
  • Ajakfeltöltés

Ne várj tovább, kérj időpontot még ma!

Nagyon szívesen segítek neked eligazodni az ehhez hasonló témákban, miközben együtt kitaláljuk, hogy lehetnél elégedettebb a mosolyoddal! Kattints az alábbi gombra és kérj időpontot egyszerűen, online!