fbpx

Miért a Láthatatlan Fogszabályzó? Azért, mert…

Szerző: | máj 17, 2022

 

  • esztétikus, modern megoldás
  • rendkívül könnyen kezelhető, tisztítható
  • kényelmes
  • nem korlátoz a megszokott rutinodban, illetve pozitívan formálja azt
  • a fogyókúrádat megtámogatja 😉
  • szuper hatékony
  • gyors eredmény
  • ééééés, senki észre sem veszi.

 

Hadd osszam meg veled saját élményem az Invisalign fogszabi kapcsán. Pár fórumon már említettem, hogy gondolataim legtitkosabb bugyraiban sem volt benne, hogy fogszabályzót viseljek, pusztán hiúsági okokból. Egészség szempontjából fogaim rendben voltak, s vannak, esztétikai szempontból mégsem. Ízlések és pofonok, nekem nem jött be az, hogy a fogaim között hézagok vannak, valamilyen úton-módon mindig feszélyezett. De ahogy találkoztam egy láthatatlan készülék viselésének lehetőségével, nem volt kérdés többé, azonnal belevágtam a kezelésbe.

 

Na de nézzük, mi mindenért lehet szeretni a láthatatlan fogszabályzót.

 

Először is, esztétikus. Egy teljesen átlátszó sínt kell a fogakra helyezni, anélkül, hogy bárki észrevenné. Nálam például volt, hogy hetek teltek el, mire észrevették a fogszabályzómat.

 

Nem akadályoz a beszédben, nem feszélyez a nevetésben, mosolygásban, azonban kell egy rövid idő, amíg a beszédedben például hozzászoksz, de ez pár napnál nem hosszabb idő. 

 

Technikája van annak, ahogy behelyezzük, és eltávolítjuk a síneket, ezt megmutatom neked. Minden étkezésnél ki kell venni, és érdemes megtisztítani, plusz  fogat mosni. Azt tapasztaltam, hogy jobban rákényszerít a fogak napközbeni ápoltan tartásához, így nem csak reggel, és este törődsz a fogaiddal.

 

Rendkívül jó alakformáló 😉 Mivel minden étkezésnél ki kell venni, ezért a nassolás alapból kiesik a napi rutinodból. Finoman rákényszerít arra, hogy előre gondolkodva, ne össze-vissza étkezz, így közvetve támogatja a rendszeres étkezés kialakítását, ami egyrészt az egészséges emésztés alapja, másrészt alakod is karban tartja.

 

Nem gátol a tevékenységeidben, sportolás közben is viselheted. Sőt, alvás közben sem kell kivenned.

 

Diszkrét, nem vonzza oda azonnal a tekinteteket, nem hoz feleslegesen zavarba.

 

Napi 22 órát hordod, és mivel kisebb mozgatásokat végzünk, a kívánt eredményt rövidebb idő alatt éred el vele.

 

Fontos beszélnünk arról, hogy természetesen nem minden fogazati rendellenesség esetén alkalmazható, ezért először orvosunk megvizsgálja, hogy esetedben eredményes kezelést tudnánk-e elérni. Ha igen… Nincs mire tovább várni.

 

Szeretettel várunk közös együttműködésünk örömére, és arra, hogy egészséges fogaid, vonzó mosolyod legyen!

 

Ha volna még kérdésed, írj nekem, vagy hívj fel:

eszter@lovedent.eu

www.lovedent.eu

 

Eszter

  

Kép: PinterestNe várj tovább, kérj időpontot még ma!

Nagyon szívesen segítek neked eligazodni az ehhez hasonló témákban, miközben együtt kitaláljuk, hogy lehetnél elégedettebb a mosolyoddal! Kattints az alábbi gombra és kérj időpontot egyszerűen, online!