fbpx

Szeretettel üdvözöllek rendelőnk honlapján. Mák Eszter vagyok, dentálhigiénikus, praxis manager, a Love Dent Fusion Dentistry vezetője. Szívből remélem, hogy a felületen minden kérdésedre választ kapsz, ha valamire még kíváncsi volnál, keress fel bennünket.

A Love Dent Fusion Dentistry-t egy olyan fúziónak képzeltem, ahol nem csak fogaid egészsége, esztétikája fontos, hanem egész tested, lelked egyensúlya. Az elsődleges fogászati szaktudás mellett komoly hangsúlyt fektetünk a betegségek, szájüregi panaszok megelőzésre, a prevencióra. A panaszok zöme megelőzhető a megfelelő étkezéssel, mozgáskultúrával, életmóddal, és egészségtudatos szokásokkal. Ehhez is rengeteg támogatást kapsz tőlünk.

A fogászati problémákban szakorvosunk lesz segítségedre, jómagam pedig a dentálhigiéniai kezelésedet látom el.

Küldetésünk ezenkívül a népszerű „fogászati félelem” csökkentése a megfelelő, páciensbarát környezet megteremtése által. Fontos tudnod, ha a szokásosnál erősebb a félelmed, netán a pánikszorongás szintjéig is eljutsz, konkrét technikákat oktatunk neked, hogyan birkózz meg a félelmeddel, és ez az életed egyéb területeire is jó hatással lesz. 3 in 1. 😉

Ha hozzánk jössz fogászati kezelésre, nemcsak a fogaid lesznek egészségesek, hanem pontosan tudni fogod, hogyan ápold az egész szájüreged, hogyan moss helyesen és tudatosan fogat, hogyan étkezz, és mozogj, hogy minél ellenállóbb legyen az immunrendszered, és hogyan alakíts ki magadnak egészséges, félelemmentes gondolkodásmódot.

Képesítéseim:

2020 – Fogászati asszisztens képzés

2022 – Klinikai fogászati higiénikus képzés

2022 – Praxis manager képzés

 

2015 – Ayurvédikus jógaoktató képzés

2019 – Kognitív és integratív kommunikáció képzés (Pszichoterápiás Egyesület)

Alig várom, hogy személyesen is találkozzunk!

Love, Eszter

Orvosunk

Dr. Aydin Yazdizadeh

„2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2018-ban elkezdtem a németországi Esseni Egyetemen a szájsebészet, implantológia posztgraduális képzését, amelyet 2020 októberében sikeresen befejeztem. Azóta különböző sebészeti tanfolyamokon veszek részt, hogy naprakészen tartsam sebészeti ismereteimet.

Nyugodt és kiegyensúlyozott embernek tartom magam, munkám során nagyon precíz és maximalista vagyok. A sebészet a kedvenc területem, és szerencsésnek érzem magam, hogy így segíthetek a pácienseimnek.

Célom, hogy pácienseim magabiztosan mosolyogjanak, ezért igyekszem a legmodernebb technikák és anyagok alkalmazásával, valamint fájdalommentes kezelésekkel a legjobb ellátást nyújtani.

Pácienseim elégedettsége mindennapi sikerem és örömöm.

Beszélek magyarul, angolul, törökül és perzsául.”

Képesítéseim:

2017 – Fogszakorvosi Diploma – Semmelweis Egyetem – Fogorvostudományi Kar

2020 – Master of Science (M. Sc.) in Implantology and Dental Surgery

2023 – Éber szedáció

Szolgáltatások

Dental-Refresh | Fogkő eltávolítás

Láthatatlan fogszabályozás

Megtartó fogászat

Stresszkezelés és Asszertív Kommunikációs Képzés

Whitening-Refresh | Fogfehérítés

Lip Filling | Ajakfeltöltés

Fogpótlás

Stresszkezelés és Asszertív Kommunikációs Képzés fogászati asszisztenseknek

Dental-Refresh | Fogkő eltávolítás

Láthatatlan fogszabályozó | Fogszabályozás

Megtartó fogászat

Whitening-Refresh | Fogfehérítés

Lip Filling | Ajakfeltöltés

Fogpótlás

Stresszkezelés és Asszertív Kommunikációs Képzés

Stresszkezelés és Asszertív Kommunikációs Képzés fogászati asszisztenseknek